Hvordan ved jeg om den person der undersøger mine flasker er trænet og uddannet til at gøre dette?

Luxfer rekommandere at du tager dine flakser til en autoriseret Luxfer Service Center eller til en Inspektør som er uddannet af Professional Scuba Inspectors (PSI) eller Association of Scuba Service Engineers & Technicians (ASSET). Det kan ikke gentages nok, at kvaliteten af inspektionen er mere vigtig end antallet af inspektioner du for foretaget.! En utrænet eller ikke uddannet inspektør kan gå igennem 6351 – Aluminiums Flasker gentagende gange uden at finde tegn på SLC “Sustained – load Cracking”!.

Hvor mange Flasker har vist SLC?

Ud af 1,073,000 Flasker der findes i USA, lavet af 6351 Aluminium, havde kun 1,25% SLC. Dette er 13,412 flasker!!

Learn In Asia Mermaids, har investeret 1,200USD for et Visuelt Plus Testning Set, en ikke destruktiv teknologi som benytter Eddy Current, for at grundigt kontrollere gevind og kroneområdet på flaskerne. Luxfer siger at man ikke skal benytte 6351 flasker – aluminiums flasker som ikke er visuelt testet og Eddy Current testet og så endelig dokumenteret korrekt.

Catalina Flasker, deler mening om Eddy Current Testning af deres gevind på deres flasker. Eddy Current maskinerne har bevist at de er gode til at finde defekter i flaskerne (sprækker osv.) i gevindene på aluminiums flasker, hvor det er svært at se sådanne under et normalt visuelt inspektion.

For din egen sikkerhed, Learn in Asia Mermaids CDC fylder ikke i tanke der er lavet af 6351 Aluminium, uden at de er inspiceret ved brug af Eddy Current metoden.