A.S.S.E.T. godkendte kurser

Learn in Asia har de bedste og mest unikke Dykker Uddannelses Opholds og erhvervspraktik Kurser, Dykker Kurser, Divemaster Uddannelse, Professionelle Uddannelser og er nu stolte over at kunne tilbyde Association of  Scuba Service Engineers and Technicians kurser (ASSET). ASSET pakkerne giver dig som Divemaster eller Instruktør, en vigtig teknisk uddannelse som omfatter dykning og udstyr, som virkelig vil hjælpe dig at komme videre med dit job og erhverv. Dykker tekniker uddannelsen er til den professionelle dykker der gerne vil have lige stor betydning ovenfor vandet som under vandet. Bare det at vi er det eneste center der kan tilbyde dette kursus, må fortælle dig hvor stor vores dedikation er tildykker uddannelse – om det er som Teknisk og professionel dykker eller teknisk uddannelse. Vi tager din Tekniker og Dykker uddannelse meget seriøst. Vi vil ikke at du bare bliver Divemaster eller Dykkerinstruktør – du skal være så ansættelig som overhoved muligt.

Mermaids dykker center tilbyder en unik service til dykker firmaer, dykker centre, teknikere, instruktører og andre dykker professionelle i Syd Øst Asien, igennem den enorme viden vores top instruktører har. Dette dækker flg.

Disse færdigheder er kombineret og brugt til at udvide et unikt uddannelses og kontrol program til dem der gerne vil kvalificeres som dykker teknikere i dykker industrien. Kurset gør det lettere for dig at finde et job ude af vandet.