DAN Diver Training in Pattaya Thailand

Mermaids Dive Center er stolte af at være et DAN Asia-Pacific (DAN AP) støttemedlem. Divers Alert Network (DAN) er et globalt netværk af not-for-profit, medlems baserede, dive safety organisations arbejdende for sikkerheden for alle dykkere gennem Rådgivning, Forskning og Uddannelse..

DAN AP tilbyder Verdensdækkende Nød Evakuering Service og valgfri Dykker Ulykke (behandlings) Forsikrings Service for medlemmer. Organisationen er desuden ansvarlig for, den økonomiske støtte til og/eller bemanding af, Alarmcentre (åbne 24 timer i døgnet) spredt over hele Asia-Pacifics ansvarsområde.

DAN AP er en del af International DAN Federation of Dive Safety Organisations med et medlemsantal der på verdensplan overstiger 300,000.

Hvorend medlemmer lever og dykker i verden, kan de føle sig trykke vidende at DAN er til rådighed, 24 timer I døgnet alle ugens 7 dage, til at hjælpe I tilfælde af et uheld eller sygdom.

Hvorfor er det så vigtigt at vi, som dykkere, er beskyttede/dækkede af et DAN medlemsskab og Dykker Ulykke (behandlings) Forsikring?

Det er alt sammen om at være forberedt på det uventede. I dette tilfælde en dykker ulykke eller dykker relaterede sygdomme. Det er essentielt at dykkere har en velanset organization at kontakte, some er i stand til at koordinere en rednings aktion og få dem sikkert til det nærmeste behandlings center, med det nødvendige udstyr til rådighed. Som naturligvis åbner op for spørgsmålet om betaling af behandling. DAN Forsikring sørger for at dykkeren ikke kommer til at hænge på byrden af en kæmpe regning i tilfælde af en ulykke eller dykkerrelateret sygdom.

Et Exempel

I 2007 var DAN involverede i evakueringen af en paralyseret dykker fra Solomon Øerne til Australien. Evakuerings Udgifterne var omkring 90,000 AUD$ (da der ikke var nogle fly til rådighed lokalt). Yderligere kostede hospitals og trykkammer behandlingerne mere end 30,000 US$..

Det essentielle i at have DAN medlemsskab og Dykker Ulykkes (Behandlings) Forsikring er at være forberedt. DAN giver medlemmerne en tryghedsfølelse der kommer af den viden, at der altid er Dykkermedicinske Experter til rådighed for at hjælpe og vejlede i tilfælde af pludselig opstået uventet sygdom eller ulykke.

For at lære mere om DAN eller for at blive medlem besøg:  www.danasiapacific.org