Hver sikker på værdien af dit Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik

Mermaids Learn in Asia, Pattaya, Thailand har tilbudt Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik træning siden 1999/2000 og har virkelig gjort det hele lettere og bedre. Mermaids er dem der “opfandt” Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik pakker i Thailand/Sydøst Asien.

Logistikken involveret i at sørge for at Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik forløber glat, er enorm. Uddannelses skemaer skal virke, ekstra ansatte står på ved sidelinien og er klar. Levering af udstyr skal være let og der er behov for at have en masse i butikkerne. Forskellige aktiviteter skal arrangere hver måned for at interessen i dykning fortsætter såvel i som uden for vandet. Specielle og unikke kurser skal designes til eleverne, for at kunne tilbyde noget specielt. Sikkerhed i alt hvad der foregår er en nødvendighed. For at kunne tilbyde Professionel Dykker Uddannelse, er det bedst at være PADI CDC for at kunne tilbyde den bedste kvalitet overhovedet muligt i uddannelse og materialer.

Før du melder dig til et program bør du stille disse spørgsmål:

ER det nu virkeligt ALT INKL?

Pas på ekstra omkostninger og “skjulte overaskelser” som ofte sker. Det kan være alt fra manualer der ikke er med i prisen. Måske er et basalt sæt udstyr med i prisen, men ikke alle de specielle ting der er brug for for at være en PADI Dykker Instruktør – og derfor må købe mere. Er udstyret nyt?  Vi inkl. et helt NYT og fuldt sæt udstyr så du kan blive en PADI Dykkerinstruktør.

Er mit Logi sikkert og har god beliggenhed? 

Mermaids er det eneste Dykker Hotel i Pattaya, lige over for vores nyeste forretning. Mermaids Talay har 37 værelser, som er ejet af Mermaids og er til vores elever under Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik ophold. Hotellet ligger 100 meter fra døren til vores dykker center, hvilket betyder at du ikke behøver at tænke på taxa eller transport. Værelserne er pæne og der er Gratis ADSL. Logi for vores elever har aldrig været så nemt og sikkert. Se Mermaids Talay

Er alle PADI Omkostninger inkl.?

Disse er ikke billige og i mange tilfælde er PADI IE (Instructor Exam) omkostningerne ikke med – hvilket er ca. 500$. Sørg for at all PADI omkostninger er inkl.

Hvis der er Bonus kurser med i pakkerne, sørg for at PADI omkostningerne er inkl. for disse – hos Mermaids er de med i prisen

Er Dykker Centeret et IDC eller CDC?

Begge er gode, og får dig uddannet, men hvorfor ikke gå til dem med højeste rang? Et IDC center er autoriseret til at foretage Instruktør Uddannelser, hvorimod et CDC kan også give dig videre Uddannelse oveni. PADI tildeler kun status af CDC til dykkercentre der giver den bedste service og højeste kvalitet af uddannelse. Mermaids er det ældste CDC i Pattaya.

Har dykker centeret en Platinum Course Director?

Med mindre end 100 Platinum Course Directors i verdenen – er det at have en i et center et stort plus og prestige. Mermaids har en fuldtids ansat Platinum Course Director, med en til på vej.

Tilbyder Skolen Specialitets Kurser?

Specialitets kurser er en standard for alle Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik. Det at have 2 fuldtids ansatte Course Directors betyder at vi kan tilbyde Specialitets Instruktør Udannelse efter behov. Vi kan nemt gøre dette som CDC . Mermaids er stolte af at kunne tilbyde vores egne Specialitets Kurser som Advanced Search and Recovery, PADI Dry Suit Diver, Full Face Mask Diver plus mange andre

Har dykker centeret deres egne både?

Normalt forløber tingene lidt lettere hvis skolen har deres egen båd. At dele er godt men der er bedre kontrol og sikkerhed hvis et dykker center styrer båden. Hvis skoler deler en båd kan det ødelægge en dags træning og forløb. Med mange dykkerinstruktører fra forskellige forretninger på en båd, er det meget svært at sørge for at alle behov er dækket, plus det kan skabe forvirring. Mermaids er det eneste Center i Pattaya der ejer 4 både med deres egne kaptajner ombord. Plus vi tillader ikke at andre forretninger, eller freelance instruktører, bruger vores både. Hvorfor gøre dagen længere end nødvendig? Vi har 4 både så vi kan dække et større område afhængig af erfaring af vores dykkere. Plus så er der heller probbet af mennesker på din båd. Og i sidste ende, giver det vores elever en mulighed for at hjælpe med at styre vores ture, dagligt. Der er ikke nogen erstatning for den erfaring du får hos Mermaids.

Får man Første Hjælp træning med som standard?

Mermaids Dive Center tilbyder EFRI ( på Instruktør niveau) som del af alle vores professionelle pakker. Hvilket ikke alene gør dig erfaren med første hjælp, men du kan undervise i det! Care for Children ( første hjælp til børn) er også med i pakken. Dan (Divers Alert Network) O2 First Aid for Dykker Ulykker Kursus, er også en fast del af vores pro-pakker.

Er dykker centret en sund virksomhed?

Forestil dig at være en elev I en forretning der ikke har nok kunder… klart, du kan tage dit Open Water, Advanced og andre kurser, men hvad gør du så når der ikke er nogen elever hvor du kan assistere på deres uddannelser? Hvad gør du hvis der er 2 eller 3 dage om ugen, hvor der ikke er nok kunder for dig at tage ud at dykke med? Lejer forretningen en båd til dig alene? Eller kommer du til at sidde på stranden hvor du tænker over hvornår du næste gang kan komme ud at dykke? Mermaids CDC har et meget sundt og varieret kunde underlag samt uddannelser hver dag! At have en sund forretning betyder at bådene går ud hver dag (og jeg mener hver dag!!) Sådan får du også mere erfaring, ved at du kan se andre kurser. Du kan se hvordan vi kører vores elev/mentor program her.

Hvor Uddannet og Erfarende er jeres Instruktører?

At have OWSI Instruktører som ansat er en god ting – sørg for at alle instruktører har de certifikationer de siger de har. Alle vores fuldtids ansatte instruktører  er som minimum PADI IDC Staff. Dette betyder at i bund og grund er de på et niveau hvor de kan undervise Instruktør kandidater. PADI Divemaster er det første niveau som professionel, så kommer OWSI, derefter MSDT og så IDC Staff. Vores Course Directors er meget praktisk involverede i vores operation. Så som Open Water eller Advanced elev, er det meget muligt at en af dem underviser dig. Vi har også en del PADI Master Instruktører.

Mermaids hoved Course Director Russell, er en Platinum Course Director – der er kun 100 I hele verden

Har i små klasser og er der personlig undervisning af Course Director’en? Se Her

Er det et standard program? Eller er der noget der gør mig speciel i forhold til andre nye Instruktører? Er Centret innovativt?

Der er mange dykkerinstruktører i hele verdenen, og der kommer flere hver uge. Dykker Industrien vokser konstant, med mange job muligheder pga. dette. Dog er det desværre sådan, at når du er færdig som OWSI Instruktør, er du nederst på Instruktør rang listen. Spørgsmålet er hvad dit dykker center eller skole gør for dig, under din udannelse og efter du er færdig med din uddannelse, for at gøre dig mere ansætelig og have større muligheder for at du kan gå direkte ud i et job? Hos os i LIA (Mermaids CDC) får du førstehånds erfaring dagligt, med al vores logistik, alle vores butikker og 4 både. Du er en kunde, men er mere end velkommen til at samle så meget erfaring du har lyst til, igennem din tid hos os, hvor du er inviteret til at deltage i driften, efter du har nået din DM status. Derudover kan vi så tilbyde nogle ekstra specialiteter som andre ikke har (udover de mange mange standard specialiteter der findes), som PADI Full Face Mask Diver og Self-Sufficiency Diver og ASSET (som kun er en del af Mermaids Uddannelses Opholds Programmer). Alle vores Elever bliver automatisk “upgraded” til National Geographic Diver – de tæller alle sammen. Status som National Geographic Dykker Center fik vi med det samme da den kom ud, da vi ikke behøvede at vente 1 år som alle andre, pga. af vores status med PADI. IAHD (international Association of Handicappede Divers) Instruktør Niveau, som giver en MEGET speciel værdi som Instruktør. Så er der kurser som ERDI, en oplevelse der skiller de hårde ud fra de mindre hårde (til denne uddannelse bruger man den sunkne bil). Til dem der vender hjem til et lidt mere køligt farvand har vi PADI Dry Suit (Tør Dragt), så du er forberedt på det kolde vand (Vi har tør dragter). Til dem der er lidt mere Eco venlige, har vi Reef Check, som helt sikkert vil slå dine øjne op til hvad der er under vandet. Ved hele tiden at udvide og forbedre vores uddannelser, håber vi at det gør vores elever mere ansætelige. Vi har et første klasses ry i at uddanne Dm og Instruktører og vedligeholder dette.

Som Standard, har alle vores professionelle pakker EFRI (Emergency First Responder Instructor – Førstehjælps Instruktør) med i pakken, som er en vigtig del af en dykkers professionel kunnen, samt Care for Children(førstehjælp til børn) og DAN (Divers Alert Network) O2 Diving First Aid er også begge med i pakkerne, med alt inkl.

Du kan checke vores PADI CDC og National Geographic Status lige med det samme, på PADI.com ved at søge Mermaids Dive Center Pattaya  CONTACT _Con-3F6F3187298 c s l Thailand

Hvad sker der efter min Uddannelse? – Kan i hjælpe med at finde et job?

Det er meget godt at blive uddannet under høje standarder, og at du så er blevet DM eller Dykkerinstruktør, men hvad gør du så? Vi tilbyder en fuld proaktiv hjælp til alle dem der gerne vil ud at arbejde. Vi har et godt resume i at hjælpe med at finde arbejde til de nye DM’er og Instruktører. I de tre sidste år, har vi hjulpet folk med arbejde i Thailand, Vietnam, Cambodja, Filippinerne, Indonesien, Australien, Kreta, Ægypten, Honduras, Belize, Bahamas, Cook Øerne, Cypern, Mexico, Nord Amerika, Canada, Malaysia, England, Spanien og Portugal.

Mermaids CDC har et eksklusivt sammenarbejde med Diversjobs.com der tillader de bedste ledige stillinger at blive tilbudt til vores elever først. Dette kan ikke slås. Vi har arbejdet meget hårdt på at udvikle dette, for at forøge dine job muligheder. Mermaids lægger lige stor vægt på din Uddannelse, som dit kommende job. For når det kommer til stykket – så gælder det om at få et job efter din Uddannelse, ikke? Giv dig selv den største chance.

Som et vedhæng til Diversjobs.com, får Mermaids eget forum mere og mere interesse. Da mange af vore tidligere elever der nu er ude og arbejder, bliver spurgt først – om de kender nogen der kan fylde nye stillinger i deres butikker. Dykker skoler og Centre, kontakter os jævnligt, ang. DM’er og Instruktører der kan fylde deres behov, i sæsoner eller i længere tid.

Er alle PADI Manualer nu også med i prisen?

Hvis ikke alle PADI Manualer til et hvilket som helst kursus ikke er givet til kurset, så er det først og fremmest et brud på PADI Standarder, med mindre eleven skriver under på at de ikke vil have det, og der igennem afskriver skyld, hvis der er noget der skulle gå galt under kurset.  Alle PADI elever SKAL have deres egne Manualer til hvert kursus de tager. Hvis Eleverne ikke får disse manualer, så kan det indikere at man fra centrets side ikke respekterer reglerne, og i sidste ende din uddannelse og træning. Nogle af de meget lave priser hos andre, kan være pga. at disse materieller ikke er med i prisen, eller kun nogle af dem. Hvis de ikke er med i prisen, sørg for at du finder ud af hvad disse koster, inden du melder dig til eller betaler.  Så du ved hvad det hele koster.

Kan min Uddannelse gøres hele året rundt?

Dette er et meget vigtigt spørgsmål, da du højst sandsynligt kommer til et område der er meget afhængig af vind og vejr – Hvad sker der hvis du er halvvejs igennem din uddannelse og pludselig er bølgerne for høje til at man kan gå ud i en længere periode? – Hvordan kan du fortsætte din Uddannelse? Vi er heldige at vores beliggenhed beskytter os fra monsoon perioderne, her i Pattaya, Thailand og derfor kan vi dykke 365 dage om året.  (se dykker guiden her for Pattaya) – Uanset om du kommer i midten af Juli eller December, kan du gennemføre hele din uddannelse på en gang, uden at skulle afbryde den og derigennem gøre den dyrere. Du har derfor også større valgmuligheder for hvornår du vil begynde og slutte, så det passer ind i dit skema.

Er det virkelig Så mange dyk jeg vil have og kan nå med i prisen?

Vær sikker på at du ikke skal betale ekstra for luft fyldning af dine dykker tanke. Alle dine dyk med Mermaids, om det er 100 eller 300, er gratis og inkluderet i din pris – du skal ikke betale mere for normale fyldninger. (Hvis du beslutter at tage PADI Enriched Air Diver Course – er det så også med i prisen.)

Kan i hjælpe med andre dykker destinationer?

Ja, det kan vi!! Mermaids har et enormt netværk af dykkere der arbejder fuldtid eller deltid omkring i hele verdenen, og kan derfor hjælpe jer med at finde det rette. I Thailand, har vi sammenarbejde med skoler i Krabi, Koh Chang, Koh Kood, Ao Nang, Koh Samui, Phuket, Khao Lak, Koh Lipe og selvfølgelig kan vi også ordne ture til Similans.

Ovenfor er kun en kort liste af ting (tro mig, der er meget mere) som man skal vide om ens Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik Ophold. Vi har gjort dette siden 1999 som sagt, og har derfor også erfaring med hvad der virker og ikke virker logistisk. Vi har med succes kørt vores Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik ophold  I meget lang tid nu. Desværre er det ikke let for den nye eller ukyndige dykker, at vide alt – og derfor er der mange der melder sig til et kursus, for senere at finde ud af at det ikke var det de ville have eller at de ikke fik det de havde betalt for. Så sørg for at du undersøger det hele 100% inden du betaler. Kontakt mig hvis du har spørgsmål.