Mermaids Hotel i Pattaya, Thailand

Vores hotel til vores Elever og praktik kandidater er rent og behageligt. Dykkere og elever der går igennem deres dykker praktik uddannelser og kurser hos os, har et valg mellem Mermaids personlige Hotel som ligger lige overfor vores nye Dykker Butik, eller at bo i en Studielejlighed, på Jomtien Beach Road. Mermaids Talay Hotel er helt nyt, kun 3 måneder gammelt med gode værelser og tæt på vores dykker skole. Studielejligheden har en stor have og pool.

Studielejlighederne har køleskab, dobbelt seng, Kabel TV, airconditioning, masser af plads og eget badeværelse. Dette er ikke langt fra vores dykker butik i Jomtien, Pattaya, Thailand, som gør det let at komme til og fra og der er en rigtigt følelse af sammenhold der, da der er mange af vores dykker elever og dykker kandidater der bor, arbejder og træner der og selvfølgelig har det sjovt der. Bygningerne er omringet af haver og er tøt på stranden. Jomtien Condos er privat ejet af folk der kommer her på ferie og/eller bor her. Som har kunnet lide det så meget her at de har købt et ferie hjem her i Pattaya, Thailand. Ejeren kommer måske i 1 eller 2 måneder om året – vi har retten til lejligheden i 10 til 11 måneder f.eks. Da de alle er ejet af forskellige ejere, er alle studielejlighederne også forskelligt dekorerede. Det er muligt at have ADSL Wi-Fi i Studielejlighederne.

Gratis Wi-Fi er tilbudt i alle vores dykker butikker til alle vores dykkere og dykker elever og dykker kandidater.

Mermaids Talay Hotel Jomtien, ligger lige overfor vores nye dykker center som gør det behageligt og let for alle vores dykker elever og kandidater. Fald ud af sengen og du er på dørtrinnet af vores dykker skole og center. Vært værelse er udstyret med Kabel TV, Aircon, eget badeværelse, masser af plads, dobbelt seng, køleskab og arbejdsbord. Der er ogsø en kæmpe balkon og GRATIS Wi-Fi. Ved at have dykker center og hotel inden for mermaids, gør det, det lettere for os at fokusere på dykker kurser og uddannelser.

Vores dykker hotel har en super vaskeri service som er meget billig og tillader at du har rent tøj dagligt, og det hele kommer tilbage lagt pænt sammen og strøget. Inden for 100 meter af dykker skolen og centret og vores dykker hotel, er der mange billige restauranter, nogle barer og små forretninger som 7-11, som har det meste af det du har behov for. Dit værelse og dykker center og skole er samlet så godt som overhoved muligt.

Logi er inkluderet i alle vores dykker kursus og dykker uddannelses pakker som er tilbudt igennem Mermaids dykker center. tag et kik på nogle af billederne for neden

Bemærk:

Dykker elev og dykker kandidaternes logi pakke kan variere men alle værelserne er i samme bygning.
Du kan opgradere når som helst under dit ophold (mulige opgrades – se her eksempler på værelser).

Du er velkommen til at have gæster boende. Mange spørger om de må have venner på besøg – selvfølgelig – det er dit værelse!

Hvis værelset er delt af to dykker elever eller dykker kandidater, betaler i stadig kun for en – altså halvdelen af prisen.

Boligen har en super beligenhed for at gå i byen og til vores dykker center og dykker skole.

Hvis du har brug for yderligere ophold koster det ca 6000 Thai Baht per måned (Valuta kurs)

Hvis du ikke har behov for logi, så giver vi 6000 Thai Baht discount for hver måned du ikke skal bruge logi, af din dykker uddannelses og dykker kursus pris.

Mermaids Talay Hotel Jomtien, er det eneste Dykker Hotel i Pattaya, Thailand