Efteruddannelse til aftrådt Forsvars Personale

Hvis du skal til at forlade Forsvaret og leder efter en efteruddannelse, eller allerede er ude med tid til overs uden at vide hvad du gerne vil lave, hvorfor så ikke se på en Karierre i Dykning?

Vores dykker faciliteter er gearet til at kunne modtage og uddanne elever fra alle baggrunde og nationaliteter, da vi alle har en del til fælles. Vi har eventyrlige personligheder og skyer os ikke fra hårdt arbejde. Disse træk tillader os at finde arbejde over det hele. Vi har et kæmpe netværk af dykker centre som kan hjælpe med at finde jobs til den nye Divemaster eller Instruktør.

Learn In Asia Mermaids Dykker Akademi har tilbudt efteruddannelse i form af vores Dykker Uddannelse og Praktik Ophold siden 1999/ 2000. Vi gør vores yderste for at udvikle vores teknologiske systemer, så vi fortsat kan lede vejen i efteruddannelser pakker – dette kan være alt fra ASSET (Association of Scuba Servicing Technicians), PERT (Professional Emergency Responder Diving) op til instruktør Status.

Det er muligt at gøre din efteruddannelse så konstruktiv og underholdende som muligt. Vores pakker åbner en dør til mange slags dykker jobs omkring hele verdenen. PADI, DSAT, PERT og IANTD Instruktører er alle professionelle kvalifikationer som er anerkendt omkring jorden, som tillader at du kan tage disse lærte færdigheder og rejse med dem.

Learn-In-Asia specialisere sig i Dykker Uddannelse og Praktik Ophold. Vi har Dykker Uddannelses og Praktik Ophold til alle aldre, smage og ambitioner igennem PADI, DSAT, IANTD, samt andre.

Hvis du aldrig har prøvet at dykke før eller har erfaring, måske i forsvaret, kan vi assistere dig med at give dig mere viden og færdigheder, som sikrer dig at du kan finde dig en ny Karierre.

Tidligere Forsvars Personale fra England og USA har og er med os nu, Vi har Ex-Forsvar fra USA og Englands Hær, US Marine Corps, US Navy og British Royal Marines. Hvis din Kone (eller mand) vil med dig, er det let nok at opgradere dit logi for at det kan være behageligt for jer begge (selv med familie). Vi tilbyder alt inklusive pakker af Professionelle Dykker Uddannelser som inkl. Dykker uddannelse, Dykker Udstyr og logi.

Vi har aktivt militær personale der træner med os, medens de er her og mange Brandmænd og Politi folk, som kommer her i deres fritid.

Se venligst vores referencer fra tidligere elever eller e-mail mig for at få deres kontakter så du selv kan spørge dem.

Tidligere Forsvars Personale Referencer

Militær og kommerciel Dykning – Skema for at krydse over til PADI

(bemærk, alle billeder er fra tidligere elver af eks-forsvars personel som har gennemført træning eller er hos os endnu)