Vores Mål

Mermaids CDC – Career Development Center – Mål Sætning

Mermaids er den officielle web side for Dykker Uddannelses Ophold og Erhvervspraktik for Mermaids Scuba Dive Centers hjemmeside, baseret i Jomtien, Pattaya, Thailand.  Siden 1991 har Mermaids CDC (Career Development Center) tilbudt en perfekt dykker uddannelse, men siden 1999/2000 har vi kunnet give første klasses Rekreationelle og professionelle, alt inkl. dykker uddannelses ophold og erhvervspraktik opholds programmer og  kurser. Din Professionelle Dykker Uddannelse er meget vigtig for os her i Mermaids. Vi gør vores yderste for at have dykker kurser og uddannelser, som kun kan tilbydes hos Mermaids PADI CDC her i Thailand som en kombination af at gøre dig mere ansætelig og har mulighed for at få de bedste jobs derude, efter du er færdig med din uddannelse her hos os. Dykker kurser som vi tilbyder og grunde til at vi er anderledes end de andre:

1 Mermaids var det første og eneste PADI CDC (Career Development Center) mellem Bangkok og Cambodja ud af mere en 50 dykker skoler – dette er det højeste niveau et PADI Center kan nå. (læs om dette på PADI.com)

2. Mermaids opererer som et PADI Career Development Center, sunde MSDT og PADI IDC Staff uddannelser, samt Master Instructor – som gør at du kan opnå alle de niveauer i dykning som du gerne vil have

3. Mermaids var tidligere ejet at den daværende yngste PADI Course Director Stephen Blumenthal – tidligt i 2005 blev vores Chef Instruktør, Russell Martin, Mermaids anden PADI Course Director – og efter at Steves bortgang har Russell taget over i vores uddannelser med en ny anden Course Director Desi Doggart, som tilsammen styrer alle vores IDC’er (Instructor Development Course)

4. Mermaids er det eneste dykker center mellem Bangkok og Cambodja, der kan tilbyde IAHD dykker uddannelser for handikappede, på Instruktør niveau såvel som normale dykkere – med faciliteter der er specielt renoverede til den handikappede person. Mermaids arbejder med en meget aktiv rullestols bundet instruktør (Mark blev uddannet instruktør I 2004, som en del af hans uddannelses ophold, her i Mermaids) og han har opbygget vores IAHD program som giver et meget præcist og korrekt billede af de specielle ting der er behov for at kunne samt man må tage hensyn til, med en Handicapped dykker. Mark bringer denne uddannelse til mere end en simulerede erfaring.

5. Mermaids er det eneste center der kan tilbyde PSAI Self-Sufficiency Course og PADI Full Face Mask (FFM specialitet) som del af vores undervisning her i Asien.

6. Mermaids er det eneste dykker center der kan tilbyde ASSET (Service Tekniker) uddannelser i Asien.

7. I over et år, var Mermaids de første til at opnå PADI National Geographic  Dykker Center anerkendelse, i Pattaya, som en af de 3 første i Thailand – igen endnu en høj rang at opnå som dykker center, inden for PADI (læs mere om det på PADI.com)

8. Mermaids er det eneste Career Development Center der ligger lige stor vægt på ansættelse efter uddannelsen, som vi gør på selve uddannelsen. Hvilket er grunden til at vi har et eksklusivt sammenarbejde med Diversjobs.com, som tillader at Mermaids elever og kandidater har mulighed for at finde et drømme job, inden det bliver reklameret. Din Karierre betyder meget for os.

9. Mermaids er det eneste dykker center med deres eget Hydrostatik og Visuelt Inspektions udstyr (inkl. det nye Visual Plus Electronic Testing udstyr), som vi også bruger som en del af vores Tekniske Uddannelser

10. Mermaids er det eneste privatejet dykker firma, der ejer 4 både, som går ud hver dag. Disse bade er kun for vores egne elever og dykkere – vi tillader ikke Freelancers ombord, for at undgå logistiske problemer.

Alle de overstående er dedikeret til din personlige uddannelse som en PADI  dykker professionel

Hvordan gør Vi og overstående, DIG mere ansættelig i dykker industrien?

På hvilket som helst tidspunkt omkring i hele verdenen er der mange “PADI Dykkerinstruktører” der for deres belønning for deres hårde arbejde og indsats, ved at opnå deres Professionelle dykker status. PGA af dette, er det vigtigt at du har den smule ekstra for at gøre dig mere ansætelig end de andre der søger på same stillinger. Jeg må dog understrege at en stor del af at blive ansat, afhænger meget af din professionelle indstilling, præsentation og holdning, men også af din kunden – det er her at vi kan hjælpe.

Medens at dette bliver skrevet (09:33 Thailandsk tid – Tirsdag den 28 juni 2005 – selvom vi opdaterer dagligt) – er der kun to dykker skoler der kan tilbyde  HYPERLINK www.iahd.org (International Association of Disabled Divers) certifikater. Vi er et Instruktør trænings og uddannelses center. Forestil dig at du og en anden lige er blevet færdigt uddannet som PADI instruktører, ansøger om det samme arbejde – hvad kan i begge tilbyde? I kan begge undervise alle kurser op til DM (Dive Master) . I kan begge påtage jer en Dive Masters ansvar osv. Men hvis dykker centret der ansætter dig, ved de at ved at ansætte dig, så kan de tilbyde endnu en service eller uddannelse i deres marked. Faktum, de kan nu tilbyde noget de ikke har kunnet før. Jeg er sikker på at du kan forstå hvad jeg mener. – Vi gør dig mere speciel end resten. – IAHD uddannelsen er kun et eksempel på hvad der adskiller os fra resten. Forestil dig hvis du havde ASSET uddannelsen under bæltet sammen med FFM/Self Suffenciency diver course… Alle vores instruktører og Dive Masters får specialiteter inkluderet som del af deres uddannelses pakker.

Vi har et første klasses ry i dykker industrien, for at kunne producere første klasses DM’er Instruktører og på den “tørre” side dykker teknikere, og vi gør alt hvad vi kan for at vedligeholde dette samt at gøre det bedre.

Dykker Ferier – hvorfor bruge LIA? Godt spørgsmål, men ikke et der er svært at besvare. Der kommer så mange mennesker til Thailand, Asien for en kort eller længere ferie, for at dykke eller at lave et Dykker Uddannelses Ophold / Erhvervspraktik kursus. Du kan søge hele dagen på nettet, hver dag. Du finder helt sikkert hjemme sider med flot design, billeder og flash og får så de samme svar om dykning, træning, uddannelse, faciliteter, bade, udstyr osv., men hvad siger det dig egentlig? Det giver dig aldrig en garanti på ren luft, at båden er sø værdig, at udstyret er vedligeholdt eller selv at instruktøren kan svømme! Jeg har en check liste, som jeg selv går igennem, i alle de steder vi tilbyder, for at du kan have den bedste service og faciliteter du kan få, så du kun behøver at nyde dit ophold.

Hvor er fælden? Ærligt spørgsmål. Der er ikke nogen fælde. Du som kunde, betaler ikke mere, du har min 24 timer i døgnet assistance og i mange tilfælde opnår du en billigere pris end ved at booke direkte, i stedet for at booke igennem mig. Kontakt mig for mere information.

Bemærk venligst: Grunden til at vi tilbyder TEFL Engelsk Lærer kurser, er pga. af der kommer flere og flere par herud, hvor kun den ene er dykker eller vil gennemgå vores Uddannelses Ophold. Dette giver den anden halvdel noget fornuftigt at lave i den samme tid. Ved at booke igennem LIA, får i automatisk en billigere pris på TEFL kurset.

“En dårlig dag i dykning er stadig bedre end en god dag på kontoret”